UZ Leuven kiest voor De Ronde!

De essentie

UZ Leuven kiest voor De Ronde en investeert in nieuwe reachtrucks! Naar aanleiding van de bouw van een magazijn voor de geneesmiddelenafdeling, breidt UZ Leuven haar vloot uit met twee Mitsubishi SENSiA ES reachtrucks, uitgerust met NexSys batterijen om tussenladingen te geven en zo rond de klok te kunnen werken. Bedankt aan onze klant voor het vertrouwen!


Over UZ Leuven

Als grootste universitaire ziekenhuis van België wil UZ Leuven grenzen verleggen door gespecialiseerde zorg en innovatieve behandelingen te combineren met menselijke aandacht en respect voor elke patiënt. Bijna 10.000 gepassioneerde medewerkers geven elke dag de beste zorg op maat.

Toekomstige zorgverleners en medewerkers krijgen in UZ Leuven een hoogstaande opleiding, met het oog op levenslang leren en innoveren. Als pionier in klinisch onderzoek denkt het ziekenhuis ook aan de patiëntenzorg van morgen.



Mitsubishi SENSiA ES

Intuïtieve besturing voor optimaal presteren

Een reachtruck is slechts zo goed als zijn bestuurder, daarom werkt de SENSiA ES - net als alle SENSiA reachtrucks - intuïtief om operators optimaal te laten presteren. De SENSiA ES is ontworpen met dezelfde innovatieve technologieën als andere modellen uit de SENSiA-reeks, waardoor deze instapmodellen geschikt zijn voor lichte en middelzware toepassingen tot hoogtes van 7,5 meter. Dit biedt een breed scala aan bedrijven toegang tot de kwaliteit en prestaties die kenmerkend zijn voor de SENSiA-familie.

Aanpasbare prestatie-modi

De SENSiA ES biedt een keuze uit verschillende prestatie-modi, zodat zowel ervaren als minder ervaren bestuurders de bekroonde SENSiA-cabine eenvoudig kunnen aanpassen aan hun niveau. Voor nieuwe gebruikers is er de ECO-modus, die zorgt voor natuurlijke, gedoseerde bediening en verlengde werktijden. Meer ervaren bestuurders kunnen overschakelen naar de PRO-modus voor verbeterde prestaties. Bovendien kunnen servicemonteurs de reachtruck verder aanpassen aan specifieke behoeften, waardoor de SENSiA ES flexibel en veelzijdig is.

Ergonomie en comfort

De SENSiA reachtruck is ontworpen met comfort en ergonomie in gedachten, zodat lange diensten met minimale vermoeidheid kunnen worden volbracht. Met een ruime keuze aan stoelen en een zeer verstelbare armsteun met progressieve vingertopbediening, voelt de reachtruck als een natuurlijke verlenging van de bestuurder. Dit zorgt ervoor dat bestuurders veilig, gefocust en productief blijven, zelfs onder hoge druk. SENSiA zorgt ervoor dat uw operators optimaal kunnen functioneren en bijdraagt aan een efficiënte werkomgeving.

 
 



Meer weten?

Blijf op de hoogte.

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en realisaties ontdekt.


Gemeente Berlaar kiest voor De Ronde!