Top Interieur kiest voor De Ronde!

De essentie

Top Interieur koos voor De Ronde als partner voor het magazijn. Het meubelbedrijf zocht naar een oplossing voor transport en opslag van meubelen, waarvoor corletten de ideale oplossing zijn. Met meer dan dertig jaar ervaring in corletten, is dit hét logistieke hulpmiddel bij uitstek in de meubelsector. Meer info over deze exacte user case vindt u hier.


Over Top Interieur

Top Interieur is een toonaangevende Belgische meubel- en interieurwinkelketen die zich kenmerkt door een uitgebreid assortiment aan stijlvolle en kwalitatieve meubels en woonaccessoires. Met vestigingen, waaronder de winkel in Zandhoven, biedt Top Interieur een unieke winkelervaring waar klanten inspiratie opdoen voor hun complete woninginrichting. Het assortiment varieert van moderne tot klassieke stijlen, waardoor er voor iedere smaak en elk budget een passende oplossing te vinden is.

Dankzij hun klantgerichte benadering, deskundig interieuradvies, en uitgebreide service – waaronder levering en montage – weet Top Interieur keer op keer de verwachtingen van hun klanten te overtreffen. Of het nu gaat om het inrichten van een nieuwe woning of het opfrissen van een bestaand interieur, bij Top Interieur vinden klanten alles wat ze nodig hebben om hun droomhuis te realiseren.


Corletten

Grote lasten

Corletten zijn de ideale oplossing voor het vervoeren van goederen die niet op een pallet passen, zoals meubels, matrassen en kussens. De stevige wanden van de corletten beschermen de goederen tegen beschadigingen. Ze zijn beschikbaar in verschillende standaard maten en kunnen ook op maat gemaakt worden, waarbij alle RAL-kleuren mogelijk zijn. 

Inklapbaar

Onze corletten zijn eenvoudig inklapbaar, wat zorgt voor efficiënte opslag tijdens rustige periodes. Wanneer de vraag toeneemt, kunnen ze snel weer ingezet worden. 

Stapelbaar

Corletten zijn gemakkelijk stapelbaar, wat zorgt voor flexibele en kostenefficiënte opslagoplossingen:

  • Op elkaar: Dankzij de standaard stapelhaken kunnen de karren tot drie hoog op elkaar gestapeld worden, zonder dat er een speciale rekkeninfrastructuur nodig is.
  • In rekken: Door de combinatie van stapelbeugels en automatisch inklapbare zwenkwielen kunnen corletten ook in palletrekken gestockeerd worden. Dit biedt de flexibiliteit om de hoogte volledig te benutten en elke kar eenvoudig te manipuleren.

Maatwerk mogelijk

Corletten zijn beschikbaar als standaardproduct, maar kunnen ook volledig aangepast worden aan uw specifieke noden. Of u nu een standaardoplossing zoekt of maatwerk nodig heeft, wij bieden corletten die perfect aansluiten bij uw vereisten.


Meer info?

Blijf op de hoogte.

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en realisaties ontdekt.


LeBeck kiest voor De Ronde!