Selecta kiest voor De Ronde!

De essentie

Selecta Belgium kiest al jaren voor De Ronde en bezit een mooie vloot van Mitsubishi heftoestellen. Recent werd het machinepark uitgebreid met de AXiA ES stapelaar en PREMiA ES pallettruck. We danken onze klant voor de jarenlange samenwerking en vertrouwen.


Over Selecta

Selecta is een internationaal bedrijf dat zich richt op automatische verkoopoplossingen en koffiediensten. Het werd opgericht in 1957 in Zwitserland en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van vendingmachines en on-the-go consumptieoplossingen in Europa.

Het bedrijf levert een breed scala aan producten, zoals snacks, frisdranken, warme dranken (met name koffie), en gezonde opties via vendingmachines die op strategische locaties staan, zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen, en openbare ruimtes. Selecta biedt ook koffie-oplossingen voor bedrijven, inclusief espressomachines en verse koffiebonen, vaak via hun eigen merk Pelican Rouge.

Selecta heeft een sterke focus op innovatie en klantgerichtheid en integreert vaak moderne technologieën in hun vendingmachines, zoals contactloos betalen en digitale bestel- en beheerplatformen.

Met activiteiten in meer dan 16 landen en duizenden machines in Europa, is Selecta een toonaangevende speler in de vending- en koffiemarkt.


Mitsubishi PREMiA ES

Ontworpen voor betrouwbare prestaties

De PREMiA ES elektrische pallettrucks van Mitsubishi zijn speciaal ontwikkeld voor het leveren van consistente prestaties in veeleisende omgevingen. Dankzij hun afgesloten chassis en waterdichte onderdelen, die voldoen aan de IP54-norm, zijn deze trucks bestand tegen vuil, stof en water. Hierdoor kunnen ze zowel binnen als buiten efficiënt opereren met minimaal onderhoud, wat de levensduur en betrouwbaarheid aanzienlijk verhoogt.

Compact en wendbaar in krappe ruimtes

Met een compact chassis kunnen de PREMiA ES-modellen manoeuvreren in smalle gangpaden, wat zorgt voor maximale opslagdichtheid. De trucks zijn uitgerust met een marktleidende hefhoogte en gekoppelde zwenkwielen, wat de stabiliteit bevordert bij gebruik op hellingen, laadperrons en oneffen oppervlakken. Dit maakt ze ideaal voor magazijnen en laadruimtes waar flexibiliteit en veiligheid van cruciaal belang zijn.

Aangepaste bedrijfsmodi voor verschillende bestuurders

De PREMiA ES biedt twee verschillende bedrijfsmodi om tegemoet te komen aan verschillende niveaus van vaardigheid en productiviteit. De ECO-modus is ontworpen voor nieuwe bestuurders en beperkt de snelheid voor soepelere bewegingen, terwijl de PRO-modus maximale prestaties biedt voor ervaren bestuurders, wat resulteert in hogere efficiëntie en productiviteit.

 
 



Mitsubishi AXiA ES

Compact en ideaal voor smalle ruimtes

De AXiA ES stapelaarserie heeft het kortste chassis op de markt, wat hem uiterst geschikt maakt voor gebruik in zeer smalle gangpaden. Hierdoor kunt u het maximale uit uw opslagruimte halen, wat zorgt voor een efficiënter magazijnbeheer en ruimtebesparing.

Betrouwbaar in uitdagende omgevingen

Dankzij het afgedichte beschermende chassis en waterdichte onderdelen, die voldoen aan de IP54-norm, is de AXiA ES bestand tegen vuil, puin, stof en water. Dit maakt de stapelaar uiterst betrouwbaar, zowel binnen als buiten, terwijl hij slechts minimaal onderhoud vereist, wat de kosten verlaagt en de uptime verhoogt.

Flexibele opties en verhoogde veiligheid

De AXiA ES biedt twee bedrijfsmodi: de ECO-modus, die ideaal is voor nieuwe bedieners met beperkte snelheid voor soepele bewegingen, en de PRO-modus, die hogere snelheden mogelijk maakt voor maximale productiviteit. Voor gebruik op hellingen of oneffen vloeren zijn modellen met initiële heffing ideaal, en voor pallets tot 1200 mm breed is er een versie met gespreide poten. De truck biedt daarnaast opvouwbare platformen en de ErgoSteer stuurkop met bediening aan beide zijden, wat zorgt voor meer veiligheid en minder vermoeidheid bij langdurig gebruik.

 
 



Meer info?

Blijf op de hoogte.

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en realisaties ontdekt.


Budé kiest voor De Ronde!