MAN kiest voor De Ronde!

De essentie

MAN Truck & Bus Company investeert in nieuw hefmateriaal en kiest De Ronde als partner! Het bedrijf kiest voor de CPD18TVL van EP Equipment en investeert zo in Li-Ion technologie. Via operationele leasing is de klant zeker van haar uitgaven in de komende jaren. Bedankt aan onze klant voor het vertrouwen!


Over MAN

MAN Truck & Bus Company is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van bedrijfsvoertuigen en transportoplossingen. Met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar, staat MAN bekend om zijn hoogwaardige vrachtwagens, bussen en dieselmotoren die zowel efficiënt als betrouwbaar zijn. Het bedrijf richt zich op innovatie en duurzaamheid, met een sterke focus op het ontwikkelen van technologieën die de transportsector groener en efficiënter maken. MAN Trucks & Bus Company bedient klanten in verschillende sectoren, van logistiek tot openbaar vervoer, en staat synoniem voor Duitse kwaliteit en engineering op zijn best.


CPD18TVL

Compact en wendbaar voor smalle gangen

De TVL-serie is volledig ontworpen rond de voordelen van lithium-ion technologie en biedt een compact formaat dat ideaal is voor gebruik in smalle gangpaden in magazijnen. Met een minimale draaicirkel van 1450 mm voor de CPD15TVL en 1585 mm voor de CPD20TVL, is deze elektrische driewiel-heftruck perfect geschikt voor smalle gangtoepassingen en biedt hij de beste operationele comfort en stabiliteit.

Krachtige prestaties en productiviteit

Deze heftruck is uitgerust met dubbele aandrijfmotoren van 2*5 kW op 80V, wat de productiviteit aanzienlijk verhoogt. Dankzij deze krachtige aandrijving kan de heftruck tot 6 uur continu werken op één lading, waardoor hij uitstekend presteert bij laad- en loswerkzaamheden, zowel in magazijnen als bij dokken en vrachtwagens. De mogelijkheid tot tussentijds opladen maakt het ook een ideale keuze voor verhuurbedrijven.

Ergonomisch ontwerp en comfort

Ondanks zijn compacte formaat en wendbaarheid in smalle gangen, biedt de TVL-serie een ergonomisch ontwerp met ruime beenruimte voor de bestuurder. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort tijdens lange werkuren, maar ook voor een verbeterde algehele gebruikerservaring, wat bijdraagt aan een efficiëntere en aangenamere werkdag.

 
 


Meer weten?

Blijf op de hoogte.

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en realisaties ontdekt.


Drankencentrale 't Sas kiest voor De Ronde!