LeBeck kiest voor De Ronde!

De essentie

LeBeck kiest voor De Ronde voor de uitbreiding van haar heftruckvloot! LeBeck investeerde recent in meerdere thermische heftrucks GRENDiA ES van Mitsubishi, volledig aangepast aan de noden en wensen van de chauffeurs om zo optimale veiligheid en comfort te garanderen. Daarnaast wordt ook beroep gedaan op De Ronde voor het onderhoud en herstellingen van de hele heftruckvloot, inclusief andere merken. Het hele De Ronde team dankt LeBeck voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!


Over LeBeck

LeBeck koopt en verkoopt gebruikte en nieuwe pallets in de Benelux en Noord-Frankrijk. Het bedrijf richt zich voornamelijk op het sorteren, repareren en verkopen van gebruikte pallets, maar biedt ook nieuwe pallets aan. Naast de verkoop biedt LeBeck diverse diensten aan, zoals het reinigen van pallets, monteren van octabins en lossen van containers, waarbij altijd naar de beste oplossing op maat van de klant wordt gezocht.

LeBeck begon in 1994 in Turnhout als een kleinschalig bedrijf gerund door twee mensen. Het groeide snel en verhuisde vier jaar later naar Arendonk voor de opslag van pallets. Ondanks een brand op het industriegebied bleven de kantoren van LeBeck ongedeerd, wat symbool stond voor de veerkracht van het groeiende bedrijf. In 2000 maakte LeBeck een grote sprong voorwaarts door haar kantoor en voorraad naar Ham te verhuizen.

In 2020, na twintig succesvolle jaren, had LeBeck zich in heel België gevestigd als dé duurzame specialist in pallets. Gedurende deze jaren breidde het bedrijfsterrein in Ham twee keer uit en werden er twee reparatiesites gebouwd in de gevangenissen van Saint-Hubert en Ruiselede. Daarnaast vestigde LeBeck zich in de provincie Luxemburg door de overname van de firma Pondant.


Mitsubishi GRENDiA ES


Maximale productiviteit en minimale bedrijfskosten

GRENDiA ES is ontworpen om bedieners maximale productiviteit te laten bereiken terwijl de bedrijfskosten worden geminimaliseerd. Deze heftruck stelt de hoogste normen voor IC-motor heftrucks, wat betekent dat bedrijven kunnen rekenen op topprestaties en efficiëntie in hun dagelijkse operaties.

Uitstekende brandstofefficiëntie en duurzaamheid

Met uitzonderlijke brandstofefficiëntie, duurzame componenten en een onderhoudsvriendelijk ontwerp, is GRENDiA een logische keuze voor bedrijven. Dit model biedt niet alleen hoge prestaties, maar ook geavanceerde functies die standaard zijn gemonteerd, waardoor het een uitstekende waarde voor het geld biedt.

Lage emissies

GRENDiA heftrucks combineren hoge efficiëntie met lage emissies, in overeenstemming met de Euro Stage V-regelgeving. Bovendien heeft Mitsubishi Forklift Trucks een scala aan ergonomische functies toegevoegd om het comfort, de controle en de precisie te maximaliseren, resulterend in een heftruck die betrouwbaar topprestaties levert, ongeacht de toepassing of omstandigheden.

 
 



Meer info?

Blijf op de hoogte.

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en realisaties ontdekt.

UZ Leuven kiest voor De Ronde!