Gemeente Berlaar kiest voor De Ronde!

De essentie

Gemeente Berlaar investeert in een nieuwe elektrische heftruck en kiest voor De Ronde als partner. Door de lithium-ion batterij van de EFL253, kan de klant zo vaak tussenladingen geven als hij wil en hoeft hij geen water meer bij te vullen. De Ronde is trots te kunnen bijdragen aan de vergroening van de gemeente!


Over Gemeente Berlaar

Berlaar is een welvarende gemeente in de provincie Antwerpen met meer dan 10.000 inwoners. Het is historisch bekend voor zijn belangrijke rol in de diamantnijverheid en diverse middenstandsbedrijven. Berlaar heeft ook een rijke geschiedenis met bezienswaardigheden zoals de Sint-Pieterskerk en de kastelen Rameyenhof en Gestelhof. De gemeente biedt een combinatie van landelijke charme en moderne voorzieningen, waardoor het een aantrekkelijke woonplaats is.



EFL253 van EP Equipment

Robuustheid en ergonomie

De nieuwe generatie van de EFL-serie, gebouwd op het T8 IC-truckchassis, biedt verbeterde duurzaamheid en wendbaarheid. Dankzij het gestroomlijnde contragewichtontwerp kan de truck gemakkelijk manoeuvreren in kleine ruimtes, waardoor hij ideaal is voor diverse intralogistieke toepassingen. EP heeft ook het LCD-display geüpgraded voor betere ergonomie, zodat essentiële truckinformatie in één oogopslag beschikbaar is. Dit ontwerp zorgt voor voldoende werkruimte en een gemakkelijke rijervaring. De overhead guard biedt structurele ondersteuning voor de installatie van een cabine, wat extra flexibiliteit biedt voor dealers.

Li-Ion batterijtechnologie

De EFL-serie is uitgerust met een geoptimaliseerd lithium-aangedreven batterijensysteem, wat zorgt voor betrouwbare en duurzame prestaties. Deze technologie maakt gelegenheidsladen mogelijk, waardoor de truck efficiënt meerdere ploegendiensten kan beheren zonder lange oplaadtijden. Dit is vooral handig voor toepassingen die continuïteit vereisen, zoals in de dranken-, logistieke, en bouwsectoren.

Flexibiliteit en toepasbaarheid

De nieuwe EFL-serie kan voldoen aan uiteenlopende toepassingsbehoeften, inclusief veeleisende omgevingen en strakke werkschema's. De S-versie biedt uitstekende prestaties bij zware taken en hoge benutting, waardoor de truck geschikt is voor gebruik in uitdagende situaties. De EFL-serie levert hoge prestaties in verschillende industrieën, zowel binnen als buiten. Met een volledig geüpgradede overhead guard voor het gebruik van een cabine, is de truck geschikt voor alle weersomstandigheden. De EFL253-353(S) is al beschikbaar vanaf €22.750, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor diverse bedrijven.

 
 



Graag meer info?

Blijf op de hoogte.

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en realisaties ontdekt.

Drukservice Impressa kiest voor De Ronde!