Drankencentrale 't Sas kiest voor De Ronde!

De essentie

Drankencentrale 't Sas investeert in zijn machinepark en kiest De Ronde als partner. Het familiebedrijf koos voor de nieuwste generatie elektrische pallettruck met staanplatform van Mitsubishi. We danken onze klant voor het vertrouwen!


Over Drankencentrale 't Sas

Drankencentrale 't Sas werd in de jaren 1920 opgericht door Frans Buyes en Sophie Bosaerts in Nijlen. Hun jongste zoon, Alphons Buyens, nam de zaak in 1962 over en zette deze succesvol voort samen met zijn vrouw Julia Goormans. In 1986 namen neef Jan Boons en zijn vrouw Hilde Verbist de drankencentrale over en breidden deze verder uit, waardoor 't Sas een bekende naam werd in de regio rond Nijlen en daarbuiten.

Onder leiding van Jan en Hilde groeide de drankencentrale aanzienlijk. Het team van 20 medewerkers levert binnen een straal van 40 km rond Grobbendonk, vanuit een modern magazijn van 4000 m². Met een uitgebreid wagenpark en een focus op vlotte, correcte service bedient 't Sas vele trouwe klanten in de regio’s Herentals, Lier, Geel, Heist-op-den-Berg en verder.


Mitsubishi PREMiA EM

Flexibiliteit in varianten en capaciteiten

De veelzijdige PREMiA EM-serie biedt drie varianten: opvouwbaar platform, vast platform met achterinvoer en vast platform met zij-invoer. Elke truck is verkrijgbaar in capaciteiten van 2 ton of 2,5 ton, met robuuste chassisopties in drie maten: mini, junior en senior, waardoor aan diverse batterijvereisten kan worden voldaan. Opmerkelijk is dat het mini-chassis de kortste op de markt is, wat extra wendbaarheid biedt.

Innovaties ontwerp voor uitmundende prestaties

De PREMiA EM onderscheidt zich met het gepatenteerde DriveSteady-systeem, dat zorgt voor uitstekende druk op de aandrijfwielen, schokabsorptie en zijstabiliteit tijdens bochten. Deze baanbrekende elektrische pallettruck integreert de beste ErgoSteer disselkop op de markt, ergonomisch gevormd en voorzien van gemakkelijk bereikbare bedieningselementen. Dit stelt de bestuurder in staat om de truck comfortabel, veilig en intuïtief te bedienen, met de focus op de taak. Bovendien zorgt de afdichting van connectors en sensoren binnen de PREMiA EM voor bescherming tegen stof, water en vuil, wat resulteert in langere onderhoudsintervallen, minder onderhoud en maximale bedrijfstijd.

 
 



Meer info?

Blijf op de hoogte.

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en realisaties ontdekt.



Top Interieur kiest voor De Ronde!