ChocConcept kiest voor De Ronde!

De essentie

ChocConcept investeert in een nieuwe fabriek in Turnhout en kiest voor De Ronde als machine partner! De fabrikant van chocolade koos voor de EDiA EM elektrische heftruck van Mitsubishi, alsook de AXiA ES stapelaar en PREMiA ES transpallet.


Over ChocConcept Belgium

ChocConcept Belgium is een familiebedrijf in Turnhout met meer dan 100 jaar ervaring in de chocolade-industrie. Ze zijn gespecialiseerd in hoogwaardige chocoladedecoraties, zoals bloesems en schaafsels, en bieden ook speciale producten aan, zoals keto- en plantaardige chocolade. Dankzij hun flexibele aanpak en maatwerkoplossingen kunnen ze aan uiteenlopende klantbehoeften voldoen.

Hun nieuwe fabriek in Turnhout, strategisch gelegen bij havens en snelwegen, versterkt hun productiecapaciteit voor zowel ambachtelijke als industriële toepassingen​.


EDiA EM

Wendbaarheid en efficiëntie

De EDiA EM van Mitsubishi Forklift Trucks is ontworpen met geavanceerde technologieën zoals AutoBoost en het Sensitive Drive System+ (SDS+), wat zorgt voor efficiënte en productieve werking. Door de compacte bouw en ongelooflijk kleine draaicirkels, inclusief de optie voor 360-graden sturing, is de truck bijzonder geschikt voor krappe ruimtes. Dit biedt bedrijven een tijdbesparende oplossing zonder in te boeten op wendbaarheid.

Prestaties op maat

Dankzij de intelligente systemen van de EDiA EM wordt de bediening afgestemd op de individuele bestuurder, wat zorgt voor consistente en nauwkeurige prestaties. Deze precisie maakt de truck geliefd bij zowel bestuurders als bedrijven die behoefte hebben aan betrouwbare en veilige heftrucks voor hun dagelijkse operaties.

 
 


AXiA ES

Compact en veelzijdig

De AXiA ES stapelaarserie van Mitsubishi heeft het kortste chassis op de markt, wat hem ideaal maakt voor smalle gangpaden en maximale benutting van opslagruimte. Dankzij het afgesloten chassis en de waterdichte componenten (IP54-rating) is de stapelaar geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, zelfs in stoffige of vochtige omgevingen, met minimaal onderhoud.

Flexibiliteit en veiligheid

De AXiA ES biedt twee bedrijfsmodi: de ECO-modus, die de snelheid beperkt voor nieuwe gebruikers, en de PRO-modus voor optimale prestaties en productiviteit. Voor ongelijke vloeren of hellingen is het model met initiële heffing geschikt, en er zijn versies beschikbaar voor bredere pallets. De ergonomische bediening aan beide zijden zorgt voor eenvoudig en veilig gebruik, met minder vermoeidheid voor de bestuurder.

 
 


PREMiA ES

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

De PREMiA ES elektrische pallettrucks van Mitsubishi zijn ontworpen voor continu gebruik in veeleisende omgevingen. Dankzij het afgesloten chassis en waterdichte componenten (IP54-rating) is de truck bestand tegen vuil, stof en water, en biedt hij betrouwbare prestaties zowel binnen als buiten, met minimaal onderhoud. Dit maakt hem ideaal voor lange afstanden en zware omstandigheden.

Wendbaarheid en prestaties

Met een compact chassis kan de PREMiA ES werken in smalle gangpaden en biedt hij maximale opslagcapaciteit. De truck beschikt over twee bedrijfsmodi: de ECO-modus voor nieuwe bestuurders met beperkte snelheid, en de PRO-modus voor maximale prestaties. Met hoge stabiliteit, zelfs op hellingen en oneffen ondergronden, is hij een flexibele en krachtige oplossing voor elke omgeving.

 
 



Graag meer info?

Blijf op de hoogte.

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en realisaties ontdekt.


Selecta kiest voor De Ronde!