Budé kiest voor De Ronde!

De essentie

Budé Containerized Solutions kiest voor De Ronde en investeert in een nieuwe elektrische heftruck van Mitsubishi! Dit stocktoestel kon snel geleverd worden en is klaar voor actie. We danken onze klant voor het vertrouwen!


Over Budé Containerized Solutions

Budé Containerized Solutions is een innovatieve leverancier van op maat gemaakte containeroplossingen, gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van hoogwaardige, mobiele ruimtes voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om werkplaatsen, kantoren, energiecentrales of andere technische installaties, Budé Containerized Solutions biedt flexibele en duurzame oplossingen die eenvoudig kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van klanten. Met jarenlange ervaring en een focus op kwaliteit, levert Budé betrouwbare producten die zowel op tijdelijke als permanente locaties efficiënt ingezet kunnen worden, en dit alles met de robuustheid en mobiliteit die containers bieden.

 

Mitsubishi EDiA EX


Robuuste prestaties en wendbaarheid

De EDiA EX straalt kracht en betrouwbaarheid uit, met een ontwerp dat zowel robuust als wendbaar is. Dankzij vierwielbesturing en indrukwekkende restcapaciteiten levert deze heftruck de prestaties van een grote machine, zelfs in kleine ruimtes. De AutoBoost-functie zorgt ervoor dat je altijd over voldoende kracht beschikt om elke taak probleemloos uit te voeren.

Geavanceerde veiligheidsfuncties

Bij de EDiA EX staan veiligheid en zichtbaarheid centraal. Elk onderdeel, van de mast tot het dashboard, is ontworpen om het zicht van de bestuurder te optimaliseren en zo de veiligheid te vergroten. Slimme systemen passen de prestaties van de heftruck aan op basis van de huidige belasting en situatie, waardoor bijvoorbeeld het heffen en dalen altijd soepel verloopt dankzij het Adaptive Lift Control-systeem.

Comfort en vertrouwen voor de bestuurder

De EDiA EX biedt een gebruiksvriendelijke ervaring met intuïtieve bedieningsopties en een verstelbare cabine die naar wens kan worden aangepast. Dit zorgt ervoor dat elke bestuurder zich meteen op zijn gemak voelt, wat bijdraagt aan een comfortabele, efficiënte en productieve werkdag. Alles aan de EDiA EX is ontworpen om het vertrouwen van de bestuurder te versterken, waardoor hij elke taak met zekerheid kan uitvoeren.

 
 



Meer info?

Blijf op de hoogte.

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en realisaties ontdekt.


MAN kiest voor De Ronde!