Drukservice Impressa kiest voor De Ronde!

De essentie

Drukservice Impressa koos voor De Ronde en investeert in twee elektrische Mitsubishi heftrucks 1600kg. We zijn dankbaar voor het vertrouwen en trots dat we kunnen bijdragen aan de verdere groei van onze klant!


Over Drukservice Impressa

Drukservice Impressa, voortgekomen uit de drukkerij-uitgeverij Het Kempenland opgericht in 1863, heeft vier generaties ondernemerschap gekend, met een focus op industriële groei en technologische innovatie. Het bedrijf evolueerde van traditioneel drukwerk naar een breed scala aan commerciële, industriële en duurzame verpakkingsdrukoplossingen, met een nadruk op online printmanagement en logistieke ontzorging. Met een futureproof strategie blijft Impressa vooruitstrevend, waarbij flexibiliteit, engagement en vakmanschap centraal staan voor een duurzame toekomst.



Mitsubishi EDiA EM (3W)

Ergonomie en technologie

De EDiA EM biedt een schat aan heftruckfunctionaliteit in een compact ontwerp. Met zijn befaamde ontwerp van Mitsubishi Forklift Trucks, ongeëvenaarde ergonomie en geavanceerde technologieën zoals AutoBoost en het Sensitive Drive System+ (SDS+), is de EDiA EM uitgegroeid tot de favoriet van zowel bestuurders als bedrijven.

360° besturing

Deze elektrische heftrucks blinken uit in wendbaarheid, waardoor efficiënt en zeer productief werken mogelijk wordt. Ze hebben opmerkelijk kleine draaicirkels, met zelfs de mogelijkheid van tijdbesparende 360-graden stuurmogelijkheden op de modellen met drie wielen.

 
 



Graag meer info?

Blijf op de hoogte.

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en realisaties ontdekt.


Actie: gratis elektrische transpallet bij aankoop heftruck