Demodag: de eerste stap naar automatisering
Editie 1

Terugblik en aankondiging tweede editie 

Afgelopen vrijdag, op 15 december 2023, organiseerden we bij De Ronde NV onze allereerste XP15+ demodag. Het was een interessante gelegenheid waar klanten de kans kregen om de toekomst van intralogistiek in actie te zien. De revolutionaire intralogistieke oplossing, de XP15+ van EP Equipment, werd in detail gedemonstreerd en werd geprezen voor zijn flexibiliteit, eenvoudige implementatie en gunstig kostenplaatje.

Als reactie op het enthousiasme en de positieve feedback van deelnemers, kondigen we met trots onze tweede editie aan! Op 18 januari 2024 nodigen we opnieuw klanten, partners en nieuwsgierige geesten uit om de XP15+ in actie te zien. Ontdek hoe deze innovatieve technologie de magazijnautomatisering naar nieuwe hoogten tilt. Schrijf u in onderaan in dit artikel!

 
 



Flexibiliteit en eenvoudige implementatie

De XP15+ is meer dan zomaar een autonome mobiele robot. Het is een combinatie van intelligente technologieën, waarbij de functionaliteit van een autonome robot en een elektrische pallettruck naadloos samenkomen. Tijdens de demodag hebben we de eenvoudige installatie benadrukt, evenals de flexibiliteit om taken moeiteloos via Bluetooth te wisselen. Het resultaat? Een magazijn dat slimmer, efficiënter en flexibeler is, zonder de noodzaak van kostbare menselijke inzet voor eenvoudige taken.

Veiligheid

De XP15+ maakt gebruik van geavanceerde 2D visuele navigatietechnologie, waardoor de robot te allen tijde zijn positie kent en nauwkeurig weet waar hij naartoe gaat. Tijdens de demodag hebben we de veiligheidskenmerken van de XP15+ benadrukt, waaronder botsingspreventie bumperstrips en Lidar-detectoren die zijn geïntegreerd om de bedrijfsveiligheid te waarborgen. Het is niet alleen een efficiënte oplossing, maar ook een veilige.



Tweede editie

Wil je de XP15+ zelf ervaren? Schrijf je dan nu in voor onze tweede demodag op 18 januari 2024! Ontmoet onze experts, zie de robot in actie en ontdek hoe de toekomst van intralogistiek eruitziet. Samen gaan we de volgende stap zetten richting een slimmer en geautomatiseerder magazijn.

Inschrijven


Meer weten?

Kan u er niet bij zijn op onze demodag? U hebt graag meer info van op afstand? Een andere vraag?

Laat hier uw gegevens achter en ons team gaat aan de slag!

Blijf op de hoogte.

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en realisaties ontdekt.



BOMA kiest voor De Ronde!
Uitbreiding van het wagenpark