BOMA kiest voor De Ronde!
Uitbreiding van het wagenpark

De essentie

Na een reeds jarenlang bestaande samenwerking, breidt BOMA het wagenpark uit met zes warehouse machines van De Ronde. Het bedrijf zet een mooie groei neer en investeerde in een nieuw logistiek pand. De betrouwbare service en snelle levertermijn gaf de doorslag in de keuze voor De Ronde. Bedankt aan onze klant voor het vertrouwen!


Over BOMA

BOMA, met meer dan 49 jaar ervaring, is de vooruitstrevende partner voor professionele schoonmaakoplossingen. Het bedrijf biedt hoogwaardige schoonmaakmaterialen, -producten en -machines, gepaard met deskundig advies en training. Met een breed assortiment, lokale aanwezigheid en toegewijd team fungeert BOMA als de "one-stop-shop" voor alles op het gebied van schoonmaak en hygiëne.


Mitsubishi SENSiA EM

Geavanceerd besturingssysteem

SENSiA EM is ontworpen met een zeer gevoelig besturingssysteem en progressieve, gemoduleerde reactiecurves van de vingertoppen. Hierdoor kunnen operators met maximale nauwkeurigheid en vertrouwen werken.

Flexibele bedrijfsmodi

Met keuze uit twee bedrijfsmodi is SENSiA EM aanpasbaar aan verschillende operators. De PRO-modus is ideaal voor ervaren magazijnmedewerkers die streven naar optimale prestaties, terwijl de ECO-modus een natuurlijke bediening biedt voor beginnende operators. Bovendien kan SENSiA EM worden aangepast door een servicemonteur, waardoor de instellingen van de truck kunnen worden afgestemd op specifieke behoeften.

 
 



Mitsubishi VELiA ES


Compact en krachtig

De VELiA ES-serie van laag niveau orderpickers combineert ultracompacte afmetingen met slimme functies, prioriterend efficiëntie, productiviteit en betrouwbaarheid, met extra aandacht voor veiligheid. Ondanks het kleine formaat biedt deze serie topklasse energie-efficiëntie, waardoor u 14% zuiniger kunt werken dan met vergelijkbare modellen.

Intelligent ontwerp voor optimaal resultaat

Wat de VELiA ES-serie echt onderscheidt, is de integratie van hyperintelligente software in elk model. Deze software past het gedrag van de truck aan op basis van de operator en specifieke bedrijfsactiviteiten, wat resulteert in consistente prestaties die eenvoudiger, stabieler en veiliger zijn. Met rijsnelheden tot 13 km/u biedt de VELiA ES-serie een dynamische en veelzijdige omgeving voor uw activiteiten, ongeacht het gekozen model (standaard, stijgend platform [P], stijgende vork [F] en schaarlift [X]).

 
 



Mitsubishi PREMiA EM


Flexibiliteit in varianten en capaciteiten

De veelzijdige PREMiA EM-serie biedt drie varianten: opvouwbaar platform, vast platform met achterinvoer en vast platform met zij-invoer. Elke truck is verkrijgbaar in capaciteiten van 2 ton of 2,5 ton, met robuuste chassisopties in drie maten: mini, junior en senior, waardoor aan diverse batterijvereisten kan worden voldaan. Opmerkelijk is dat het mini-chassis de kortste op de markt is, wat extra wendbaarheid biedt.

Innovaties ontwerp voor uitmundende prestaties

De PREMiA EM onderscheidt zich met het gepatenteerde DriveSteady-systeem, dat zorgt voor uitstekende druk op de aandrijfwielen, schokabsorptie en zijstabiliteit tijdens bochten. Deze baanbrekende elektrische pallettruck integreert de beste ErgoSteer disselkop op de markt, ergonomisch gevormd en voorzien van gemakkelijk bereikbare bedieningselementen. Dit stelt de bestuurder in staat om de truck comfortabel, veilig en intuïtief te bedienen, met de focus op de taak. Bovendien zorgt de afdichting van connectors en sensoren binnen de PREMiA EM voor bescherming tegen stof, water en vuil, wat resulteert in langere onderhoudsintervallen, minder onderhoud en maximale bedrijfstijd.

 
 



Mitsubishi PREMiA EM

Robuuste prestaties in uitdagende omgevingen

De PREMiA ES elektrische meeloop pallettrucks van Mitsubishi staan garant voor robuuste prestaties in de meest veeleisende omgevingen. Met een afgesloten beschermend chassis en waterdichte onderdelen (IP54-gecertificeerd) biedt deze truck betrouwbare werking, zelfs in de aanwezigheid van vuil, puin, stof en water, en dit alles met minimaal onderhoud. Deze duurzaamheid maakt de PREMiA ES ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor hij geschikt is voor diverse werkomgevingen.

Compact en wendbaar ontwerp

Het uitzonderlijk korte en compacte chassis van de PREMiA ES-modellen maakt moeiteloze manoeuvres mogelijk in zeer smalle gangpaden, wat resulteert in een maximale opslagdichtheid. Met marktleidende hefhoogte en gekoppelde zwenkwielen biedt de truck stabiliteit op hellingen, laadperrons en oneffen oppervlakken. De combinatie van duurzaamheid en wendbaarheid maakt de PREMiA ES een veelzijdige oplossing voor bedrijven die streven naar efficiëntie en flexibiliteit in hun materiaalbeheer.

 
 



Meer weten?

Blijf op de hoogte.

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en realisaties ontdekt.

De eerste stap naar automatisering
Ontdek de XP15+ op onze demodag